Häcker kitchen. German made.

PRIS PÅ NYT KØKKEN

Hvad koster et nyt køkken?

Pris på nyt køkken afhænger af mange ting fx størrelse, materialer, tilbehør m.m.

Hos Køkkencenteret CPH har vi et stort udvalg af kvalitetskøkkener fra tyske Häcker i alle prisklasser.

Vi forhandler deres to anerkendte produktlinjer classic/ART og systemat/ART. Du finder derfor alt fra basis kvalitetskøkkener med mange muligheder til det helt skræddersyet luksuskøkken. Hos os kan du få dit drømmekøkken uanset behov og budget.

Køb køkken i tysk topkvalitet

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi Häcker, der er et anerkendt køkkenmærke, som laver moderne og holdbare køkkener i smukt design og høj kvalitet.
 

Vi forhandler mange forskellige typer af køkkener, såsom:

  • Moderne
  • Moderne landstil
  • Grebsfrit
  • Lyse farver
  • Mørke farver
  • Lyst træ
  • Mørkt træ

Billederne du ser her på hjemmesiden er kun et udpluk af det vi kan levere, så kontakt os hvis du ønsker at se flere billeder eller ønsker en uforpligtende snak.

Køkken prisklasser

Vi forhandler Häckers to produktlinjer, classic/ART og systemat/ART, der er to forskellige køkkenkoncepter. Under hver produktlinje er der et stort udvalg af valgmuligheder inden for alle prisklasser.

classic/ART er til de prisbevidste, der ønsker et stort udvalg af basis produkter. Det er en produktlinje med mange produkter, så der er stor mulighed for sammensætning af elementer, udstyr og tilbehør.

systemat/ART er til de designorienterede, der ønsker et skræddersyet luksuskøkken, hvor kun fantasien sætter grænser.
 

Hvidevarer

Udover at vi forhandler køkkener fra Häcker, forhandler vi ligeledes produkter fra det tyske hvidevaremærke, Blaupunkt.
 


 

Skal vi også hjælpe med montering eller totalentreprise?

Hos Køkkencenteret CPH kan vi også hjælpe med montering af dit nye drømmekøkken. Skal du i gang med et større køkkenprojekt, så hjælper vi også gerne med totalentreprise. Vi har et tæt samarbejde med en tømrer-/snedkermester samt med forskellige håndværkergrupper; murer, elektrikere, malere m.m. Vi kan spare dig for besværet og stå for det hele, lige fra indhentning af tilbud til planlægning og koordinering af håndværkere.

Pris på køkken afhænger som nævnt af mange ting, og derfor beder vi dig om at tage kontakt til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken.
 

Køb nyt køkken der er bæredygtigt

Når du vælger et køkken fra Häcker, vælger du et bæredygtigt køkken til gavn for klimaet og miljøet. Häcker har nemlig certifikat på miljøneutral produktion. De har fået certifikatet ved både at begrænse deres egen CO2-udledning ved produktion og ved at støtte projekter inden for miljø- og klimabeskyttelse.
 

Har du spørgsmål til pris på nyt køkken?

Hos Køkkencenteret forhandler vi kvalitetskøkkener fra tyske Häcker. Vi har et stort sortiment i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver smag og til enhver pris. Pris på nyt køkken afhænger af dine valg, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på pris køkken, så kontakt os. Vi tilbyder både fysiske og online møder, ligesom vi også gerne kommer ud og måler op.

Kontakt os

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning.