Häcker kitchen. German made.

Nyt køkken pris inkl. montering

Køkken og totalentreprise i høj kvalitet

Hos Køkkencenteret CPH forhandler og monterer vi køkkener af høj kvalitet i flere prisklasser. Når du vælger et køkken hos os, vælger du et bæredygtigt køkken til gavn for miljøet, som samtidig er æstetisk smukt samt funktionelt.  

Udover at tilbyde dig drømmekøkkenet, kan vi også hjælpe med monteringen af det. Vi har et tæt samarbejde med en erfaren tømrer-/snedkermester, der kan sørge for, at du får nyt køkken pris inkl. montering til din tilfredsstillelse. 

Køkken pris inkl. montering

Prisen på et nyt køkken er svær at sige på forhånd, det kommer an på faktorer som for eksempel størrelse, materialer og tilbehør samt om du ønsker, at vi monterer køkkenet for dig. Faktorer, som du hos Køkkencenteret CPH selv har indflydelse på. Priserne varierer derfor fra kunde til kunde og om man skal have køkken med montering pris. Uanset om du er til stort eller småt, standard eller skræddersyet, så kan du finde dit nye køkken hos os. 

Med vores tætte samarbejde med en tømrer-/snedkermester samt med forskellige håndværkergrupper; murer, elektrikere, malere m.m., kan vi spare dig for besværet og stå for det hele, lige fra indhentning af tilbud til planlægning og koordinering af håndværkere. 

Häcker - tysk topkvalitets køkken

Häcker er en tysk køkkenproducent, der laver moderne tyske køkkener, som lever op til de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og køkken design. Ønsker du et basiskøkken eller et helt unikt køkken i høj kvalitet, har vi mange muligheder for at skræddersy det lige præcis til dig. Uanset hvilket køkken, du vælger, er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde dig af nyt køkken med montering hos Køkkencenteret CPH.  

Produktlinjer der tilgodeser alle prisklasser

Med Häckers to produktlinjer kan du få et køkken fra forskellige køkkenkoncepter. Under hver produktlinje er der et stort udvalg af valgmuligheder inden for forskellige prisklasser. classic/ART er til de prisbevidste, der ønsker et stort udvalg af basis produkter, hvor systemat/ART er til de designorienterede, der ønsker et skræddersyet luksuskøkken, hvor kun fantasien sætter grænser.  

Læs mere om Häckers to produktlinjer her: 

I vores showroom finder du et udvalg af unikke køkkenener, så du kan finde inspiration til dit nye køkken. Læs mere om vores showroom her.   

Køkkencenteret CPH – vejen til dit drømmekøkken

Hos Køkkencenteret CPH vil vi nødigt have, at du sidder tilbage med spørgsmålet "hvad koster et nyt køkken med montering". Hvis dette er tilfældet, er du mere end velkommen til at booke et møde allerede i dag og lad os sammen se på, hvordan vi sammensætter dit drømmekøkken og udarbejde et tilbud på et nyt køkken pris inkl. montering.   

Book et møde

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os altid til at høre om dine køkkendrømme og hjælpe dig med at føre dem ud i livet eller til at svare på dine spørgsmål.