Häcker kitchen. German made.

MILJØVENLIGT KØKKEN

Med Häcker køkkener får du både bæredygtighed, kvalitet og smukt design

Bæredygtighed og omtanke for miljøet er vigtigere end nogensinde – også når det kommer til valg af nyt køkken.

Med Häcker køkkener har du mulighed for at vælge bæredygtighed uden at skulle gå på kompromis med dit drømmekøkken. Med et køkken fra Häcker får du nemlig både bæredygtighed, kvalitet og smukt design efter dine ønsker.

Hos Køkkencenteret CPH bestræber vi os på at være et af de bedste køkkenfirmaer i Danmark, ved at tilbyde bæredygtige løsninger i høj kvalitet og i forskellige prisklasser.

Din garanti for kvalitet og bæredygtighed

Häcker er en tysk køkkenproducent, der laver moderne tyske køkkener, som lever op til de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og køkken design. Häcker er derfor ensbetydende med kvalitet men også bæredygtighed og derfor har Køkkencenteret CPH valgt at forhandle Häcker køkkener. Har du et ønske om et miljøneutralt køkken i høj kvalitet, er Häcker derfor et oplagt valg.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om Häcker.

Certifikat på miljøneutral produktion

Häcker har stort fokus på bæredygtighed i alle dele af virksomhedens processer og derfor har Häcker fået certifikat på en miljøneutral produktion. Certifikatet har de fået ved at begrænse deres egen CO2-udledning samt ved at støtte projekter inden for miljø- og klimabeskyttelse. Dette gælder eksempelvis tiltag og projekter som:

- Miljøvenlig emballage

- Varmeproduktion ved hjælp af biomassekedler

- Produktion af egne etiketter; PURemission og PUResist

- Et genplantningsprojekt i Uruguay

- Et vindkraftprojekt i Indien

- Et vandkraftprojekt i Mali

Få dit bæredygtige drømmekøkken

Hos Køkkencenteret CPH har vi et stort udvalg af smukke køkkener i mange forskellige stilarter, farver, prisklasser og design. Uanset hvilket bæredygtigt køkken du ønsker, kan vi sammen skabe dit drømmekøkken.

Vi tilbyder disse køkkenkoncepter:

  • classic/ART – Det prisbevidste køkken: Denne moderne serie tilbyder køkkener i forskellige stilarter. Her har du et stort udvalg af muligheder for sammensætning af elementer, udstyr og tilbehør. Du kan altså skabe dit egen personlige køkken lige efter dine ønsker og behov. Læs mere om classic/ART her. 
  • system/ART – Det designorienterede køkken: Denne serie er designorienteret og tilbyder skræddersyede luksuskøkkener, hvor kun fantasien sætter grænser. Med systemat/ART serien får du alle dine drømme opfyldt uden at gå på kompromis. Læs om system/ART her. 
  • concept130 - Den nyeste produktlinje: Denne serie gør det til en ren fornøjelse at opholde sig i køkkenet. Her får du et kreativt og mulifunktionelt gittersystem, hvor køkkenidéer kan designes og skabes - næsten uden grænser. Læs mere om concept130 her.

Book møde eller kontakt os og hør mere om miljøvenligt køkken

Uanset hvor du er i processen med dit nye køkken, står Køkkencenteret CPH klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både fysiske og online møder, hvor vi kan tale om dine ønsker og de mange muligheder vi tilbyder i forhold til miljøvenligt køkken.

Book møde eller kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.