Häcker kitchen. German made.

KØKKENFIRMA KØBENHAVN

Find dit nye drømmekøkken hos Køkkencenteret CPH 

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi bæredygtige kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker. Häcker er særlig kendt for at fremstille køkkener i høj kvalitet som både er moderne, holdbare og ikke mindst flotte. 

Hvis du leder efter et pålideligt køkkenfirma København, der ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet, er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde med os. Du kan også besøge vores køkkenudstilling og få en masse inspiration.

Du kan booke et møde her.

Vores køkkenserier 

Vi forhandler køkkener fra Häckers tre produktlinjer: Classic/Art, Systemat/Art og concept130. Disse adskiller sig fra hinanden i både materiale, kvalitet og prisklasse.  

Herunder kan du få et hurtigt overblik over forskellen på de tre køkkenserier:  

Classic/Art

Vores klassiske køkken som henvender sig til dig, der er særligt prisbevidst. Det består af basis køkkenprodukter med klassiske mål og et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til sammensætning af elementer, udstyr og tilbehør. Det er slidstærkt, nemt at vedligeholde og fås i flere prisklasser.
 

Systemat/Art

Her får du mulighed for at skræddersy dit helt eget luksuskøkken med høj grad af designfrihed, hvad end det gælder skabe, køkkenborde, højder, bredder eller dybder. Det er kun fantasien der sætter grænser og du kan derfor få det perfekte køkken - uden at gå på kompromis med dine ønsker og behov.  


Concept130

Den nyeste produktlinje, concept130, gør det til en ren fornøjelse at opholde sig i køkkenet.

Fra nu af kan ekstraordinære køkkenidéer designes og skabes med et kreativt, multifunktionelt gittersystem – næsten uden grænser. Gittersystemet giver mulighed for at omdefinere køkkenplanlægningen med individuelle, fleksible designelementer - lige fra farve og form til teknisk implementering og udstyr. 

Udover disse tre produktlinjer forhandler vi også låger, tilbehør til køkkener, hvidevarer m.m., så uanset hvad du står og mangler til dit køkken i København eller omegn, kan du finde det hos os. Vi bestræber os på at være et af de bedste køkkenfirmaer i Danmark, ved at tilbyde køkkener i allerhøjeste kvalitet.

Hvis du leder efter køkkener i København, men ikke er helt sikker på, hvad din stil er, kan du finde køkkeninspiration her:

Vælg et bæredygtigt køkken 

Når du vælger et køkken fra Häcker, gør du både klimaet og miljøet en tjeneste. Häcker er nemlig et af de få køkkenmærker i Danmark, der har certifikat på en miljøneutral produktion.

Dette har de bl.a. fået ved at begrænse deres CO2-udledning og ved at støtte projekter inden for både miljø- og klimabeskyttelse.

Vi monterer køkkener på hele Sjælland

Udover at levere køkkener tilbyder vi også montering og totalentreprise på hele Sjælland. Så hvis du står overfor en køkkenrenovering København, eller skal have et helt nyt køkken København, kommer vi gerne hjem til dig og sørger for, at du får det bedste resultat.  

Køkkencenteret CPH er et køkkenfirma København, hvor vi har et tæt samarbejde med egen tømrer-/snedkermester samt en række af dygtige elektrikere, murere, malere, vvs og entreprenører. I fællesskab sørger vi for hele entreprisen og sparer dig for både tid og besvær, ved at skulle have fat i forskellige faggrupper.  

Hvis du vil vide mere om vores totalentreprise, kan du læse mere her:

Leder du efter det bedste køkkenfirma København har at tilbyde? 

Hvis du leder efter køkkenbutikker København - hvad end du søger køkkenfirmaer København eller et køkkenfirma Charlottenlund eller et helt andet sted - så er vi hos Køkkencenteret CPH altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken, der matcher dine ønsker og behov.  

Med os får du det bedste køkkenfirma København har at tilbyde og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder både fysiske og online møder, og vi kommer også gerne ud og måler op hos dig.  

Kontakt os

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning.