Häcker kitchen. German made.

KØKKENBUTIK KØBENHAVN

Bæredygtige køkkener i København

Køkkenet fungerer som samlingssted i mange hjem, og det er et rum, hvor der hver dag bruges meget tid på madlavning og hyggelige stunder. Hos Køkkencenteret CPH kan du få dit eget unikke køkken tilpasset dit behov og din stil. Vi forhandler bæredygtige kvalitetskøkkener fra tyske Häcker i forskellige prisklasser og tilbyder samtidig montering og totalentreprise på hele Sjælland.  

Hvis du er på udkig efter køkkenforretninger, der forhandler unikke, bæredygtige totalløsninger inden for køkkener, så besøg vores butik eller få køkkeninspiration her.

Find dit nye køkken i vores køkken butik København

Hvis du vil mærke og se, hvordan en køkkendrøm kan udfolde sig, kan du besøge vores køkkenudstilling i Charlottenlund. Her kan du opleve et eksklusivt udvalg af vores Häcker-køkkener, se de forskellige stilarter, mærke kvaliteten og materialerne og lettere forestille dig, hvordan dit nye køkken skal se ud. Vi står klar til at rådgive dig og til at tage en snak med dig om dit drømmekøkken. 

 

Du kan få dit eget unikke køkken 

Mulighederne for et nyt lækkert køkken er mange. I vores køkkenforretning har vi et stort sortiment af forskellige stilarter, design, prisklasser og farver, så der er helt sikkert et køkken, der passer til din smag og dit budget. Vi forhandler disse to produktlinjer: classic/ART og systemat/ART.  

Classic/ART er kendetegnet ved: 

 • Et moderne prisbevidst koncept til alle budgetter 
 • Basiselementer, der bygger på den klassiske underskabshøjde på 72 cm, men med forskellige skabsdimensioner og sokkelhøjder 
 • Et stort udvalg af elementer, udstyr og tilbehør der kan sammensættes efter dine ønsker og behov 
 • Topkvalitet med slidstærke materialer, der er nemme at rengøre og vedligeholde 

Læs mere om classic/ART her

 

Systemat/ART er kendetegnet ved:  

 • Et elegant og designorienteret koncept 
 • Skræddersyede luksuskøkkener med en høj grad af designfrihed 
 • Uovertruffent design i foreningen mellem kreativitet og velovervejede løsninger 
 • At kun fantasien sætter grænser for dit nye køkken, så du behøver ikke at gå på kompromis med dine ønsker og behov 

Læs mere om systemat/ART her. 

 

Concept130 er kendetegnet ved: 

 • modulsystemer, hvor du kan formgive usædvanlige køkkenideer
 • nye perspektiver for individuelt planlægning af dit køkken
 • nye muligheder for form, farve og teknisk projektering og valg af udstyr 
 • individuelle krav og specielle ønsker omsættes til virkelighed

Se concept130 kataloget her

 

Bæredygtige køkkener fra tyske Häcker – så er du sikret topkvalitet

Hos Køkkencenteret CPH adskiller vi os fra andre køkkenbutikker København ved, at vi forhandler bæredygtige kvalitetskøkkener fra tyske Häcker. Som så meget andet, der kommer fra Tyskland, er Häcker kendetegnet ved, at de laver holdbare køkkener i høj kvalitet. Häcker er en anerkendt køkkenproducent med certifikat på en miljøneutral produktion. Certifikatet er opnået ved at støtte forskellige projekter inden for miljø- og klimabeskyttelse og ved at Häcker har begrænset deres egen CO2-udledning.  

Når du vælger et køkken hos Køkkencenteret CPH er du dermed både sikret topkvalitet og miljømæssig omtanke.  

Hvis du leder efter en køkkenforhandler København, så kontakt os

Hvad end du har brug for et køkken Hellerup, en køkkenbutik Lyngby eller et køkkenfirma København, så er vi hos Køkkencenteret CPH i Charlottenlund klar til at opfylde din køkkendrøm.  

Vi tilbyder både fysiske og online møder, hvor vi kan præsentere vores muligheder for et smukt og bæredygtigt køkken og rådgive dig i forhold til valg af dit nye køkken.

 

Kontakt os

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning.