Häcker kitchen. German made.

KØKKEN TEGNING

Få lavet en køkken tegning af dit drømmekøkken hos Køkkencenteret CPH

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi tyske kvalitetskøkkener af mærket Häcker i en lang række farver, størrelser og forskellige prisklasser. Du har derfor mulighed for skabe præcist det køkken, du ønsker.

Book et møde så vi sammen kan skræddersy og lave et oplæg til dit drømmekøkken. 

Skab dit eget drømmekøkken

Køkken design er en smagssag og hvis du ikke kan finde lige dét, du leder efter, så kan det være, at løsningen er et skræddersyet Häcker-køkken, hvor mulighederne er uendelige.  

Når Køkkencenteret CPH laver en køkken tegning er det en kreativ proces, hvor du får mulighed for selv at vælge hvilke elementer, mål, farver og materialer du gerne vil have skal indgå. Vi har et stort sortiment af køkkenelementer, så det er bare at gå i gang med at tænke over, hvad du gerne vil have, gå på opdagelse i vores kataloger og besøge vores butik. Når du har en idé om, hvordan dit nye køkken skal se ud, laver vi en tegning af din idé.

Design køkken med Køkkencenteret CPH, når du gerne vil have et køkken i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du har spørgsmål og gerne vil have rådgivning og sparring i idéprocessen.

Køkken oplæg – et par eksempler 

Vi tegner dit køkken i de rigtige farver, materialer og i perspektiv, så du kan få en god fornemmelse af, hvordan det vil se ud i virkeligheden. Det gode ved en tegning er, at den nemt kan laves om mange gange, indtil vi sammen finder det helt rigtige udtryk.

Her kan du se et par eksempler på køkkentegninger, samt et billede af det færdige resultat

Bristol

62.643 kr. inkl. moms

Real Wood

67.824 inkl. moms

Black star

76.929 kr. inkl. moms

Priserne er uden hårde hvidevarer samt montering. Priserne er vejledende og der tages forbehold for fejl.

Nyt køkken priseksempler

Prisen på et nyt køkken afhænger af materialer og mål. Uanset om du er til stort eller småt, standard eller skræddersyet, så kan du finde dit nye køkken hos os. Vi tilbyder køkkener i høj kvalitet i flere prisklasser, uanset om du vælger et af vores smukke standardkøkkener eller selv vil vælge dine elementer og få det lige, som du vil have det.

Køkkeneksemplerne indeholder alle:

Integreret køl/frys inkl. skab

2 stk. 60 underskab

1 stk. vaskeskab

1 stk. skuffeskab m. 3 skuffer

1 stk. ovn m. digitalt display og bl.a. pyrolyse, samt kogeplader m. induktion

1 stk. vask og blandingsbatteri

1 stk. bordplade 40 mm tyk

Kontakt os for at høre mere om køkken tegning

Køkkencenteret CPH står altid klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive om valg af køkken, uanset hvilket køkken du har i tankerne. Tegn nyt køkken med os og kontakt os allerede i dag for at aftale et møde.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Kontakt os

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning.