Häcker kitchen. German made.

HVAD KOSTER ET NYT KØKKEN MED MONTERING?

Tyske kvalitetskøkkener i flere prisklasser 

Køkkencenteret CPH forhandler køkkener i tysk kvalitet fra Häcker i flere prisklasser, lige fra basiskøkkenet i høj kvalitet og med mange muligheder til luksuskøkkenet, der bliver skræddersyet lige præcis til dig. Uanset hvilket køkken, du vælger, er det altid i tysk topkvalitet og smukt design.

Book et møde allerede nu og lad os sammen se på, hvordan vi sammensætter dit drømmekøkken.

Hvad koster et nyt køkken?

Er du i tvivl om prisen på et nyt køkken med montering? Det er svært at give en præcis pris på nyt køkken. Det kommer an på faktorer som for eksempel størrelse, materialer og tilbehør. Faktorer, som du hos Køkkencenteret CPH selv har indflydelse på.  

Som udgangspunkt forhandler vi Häcker-køkkener fra deres tre produktlinjer:  

Classic/ART henvender sig til den prisbevidste køber, der gerne vil have et bredt udvalg af gode basisprodukter, der kan sammensættes på et utal af måder. 

Systemat/ART er til køberen, der ønsker sig et luksuskøkken med fokus på design og som vil kunne skræddersy sit køkken lige efter sit hoved.  

Concept130 er den nyeste i rækken. Her får du gittersystemer med mulighed for at omdefinere køkkenplanlægningen med individuelle og fleksible designelementer.

Du kan se et eksempel på køkkenpriser her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lige det køkken, du ønsker dig. Vi kan aftale enten et online eller fysiske møde og hvis du har lyst, kommer vi også gerne ud til dig og måler op.

Hvad indebærer montering?

 

Hvis du er i tvivl om prisen på dit nye køkken eller til selve monteringen, så står Køkkencenteret CPH klar til at hjælpe dig. Når du har valgt dit køkken, monterer vi det nemlig også gerne for dig til en fast pris. Dette indebærer opsætning af de valgte køkkenelementer og vi sørger selvfølgelig for at tilpasse løsningen til dine behov. Häcker leverer altid alle elementer på én gang, så du kan få glæde af dit køkken med det samme, uden at skulle vente på efterlevering. 

 

Er du stadig i tvivl om, hvad et nyt køkken med montering koster? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken inklusive montering. 

Få dit drømmekøkken 

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan få hos Køkkencenteret CPH. Med de mange basiselementer samt muligheden for at skræddersy dit eget køkken, er mulighederne nærmest uendelige.

Vi sælger blandt andet køkkener i følgende stilarter:

 • Moderne
 • Moderne landstil
 • Grebsfrit
 • Lyse farver
 • Mørke farver
 • Lyst træ
 • Mørkt træ

 

Vælg selv blandt de mange muligheder

Hvis du vil sætte dit helt eget præg på dit drømmekøkken, kan du også:

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde frem til dit drømmekøkken. Kontakt os allerede i dag.

Totalentreprise – Få renoveret hele dit køkken i én omgang

Hvis du vil renovere hele dit køkken, nu du er i gang, tilbyder vi også totalentreprise. Det kan være, at du vil skifte gulve, lofter eller vægge, renovere elinstallationer eller noget helt andet. Vi planlægger og koordinerer med de relevante håndværkere, så du kan få hele projektet færdigt på samme tid.

Hvorfor skal du vælge Køkkencenteret CPH?

Der er mange grunde til, at du skal vælge Køkkencenteret CPH, når du skal have nyt køkken. Nogle af dem er blandt andet, at:

 • Häcker-brandet er lig med pålidelighed, innovation og kvalitet til rimelige priser
 • Häcker er tildelt GS-symbolet for testet sikkerhed
 • Häcker er certificeret inden for miljøneutral produktion 
 • Du kan sammensætte dit drømmekøkken ud fra farve, materiale, funktioner mm.
 • Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde et køkken, der passer lige præcis dine behov

 

Book et møde eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om, hvad koster et nyt køkken med montering

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os altid til at høre om dine køkkendrømme og hjælpe dig med at føre dem ud i livet eller til at svare på dine spørgsmål.