Häcker kitchen. German made.

FEDE KØKKENER

Skal du have nyt fedt køkken?

Lad Køkkencenteret CPH hjælpe dig med dit drømmekøkken

Hos Køkkencenteret CPH sælger vi fede køkkener fra Häcker. Häcker er et anerkendt tysk køkkenmærke, der laver moderne og holdbare kvalitetskøkkener, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Derudover er det et af de få køkkenmærker i Danmark, der har certifikat på miljøneutral produktion.

Vi har et kæmpe sortiment inden for alle prisklasser, så der er med garanti noget for enhver smag og ethvert budget.

Skal du vælge classic/ART, systemat/ART eller concept130?

Vi forhandler køkkener fra Häckers tre produktlinjer; classic, systemat og concept130. De tre produktlinjer adskiller sig i materialevalg, muligheder, kvalitet og pris.

classic/ART er målrettet det brede og prisbevidste publikum, der ønsker mange valgmuligheder, når det kommer til at sammensætte sit drømmekøkken. Der er et utal af elementer, udstyr og tilbehør at vælge imellem inden for alle de gængse køkkenmål. 

systemat/ART er rettet mod det mere “kræsne” publikum, der ønsker eksklusivitet, kvalitet og designfrihed. Med systemat er det muligt at få et skræddersyet luksuskøkken i de bedste og smukkeste materialer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til denne produktlinje. Du får altså et lækkert køkken uden at skulle gå på kompromis med dine ønsker og behov.
 

concept130 gør det til en ren fornøjelse at opholde sig i køkkenet. Fra nu af kan ekstraordinære køkkenidéer designes og skabes med et kreativt, multifunktionelt gittersystem – næsten uden grænser. Gittersystemet giver mulighed for at omdefinere køkkenplanlægningen med individuelle, fleksible designelementer - lige fra farve og form til teknisk implementering og udstyr. 

Vi kan også hjælpe med montering af dit nye køkken fra Häcker

Hos Køkkencenteret CPH kan du få et smart køkken fra Häcker med en leveringstid på cirka 4-6 uger. Som noget helt unikt, sender Häcker deres køkkener samlet i én forsendelse, så du ikke behøver vente i flere uger eller måneder på at modtage forskellige dele af dit nye køkken.

Udover at vi kan levere dit nye drømmekøkken, kan vi også hjælpe med monteringen af det. Vi har et tæt samarbejde med en erfaren tømrer-/snedkermester, der kan sørge for, at du får dit drømmekøkken monteret hurtigst muligt.

Vil du i gang med en endnu større renovering, når du alligevel er i gang med at få nyt køkken, så kan vi også hjælpe med totalentreprise. På den måde slipper du for besværet ved at skulle koordinere flere forskellige faggrupper, og vi sørger for, at projektet bliver færdigt i henhold til den indgåede aftale.
 

Har du spørgsmål til vores store udvalg af fede køkkener fra Häcker, så kontakt os allerede i dag

Er du på udkig efter dit nye drømmekøkken, der både skal være moderne og holdbart, og hvor funktionalitet og design går hånd i hånd? Så skal du vælge et lækkert køkken fra Häcker. Hos Køkkencenteret CPH har vi et stort udvalg af køkkener fra Häcker, hvor der er noget til enhver smag og ethvert budget.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et uforpligtende møde med os.