Häcker kitchen. German made.

Om Häcker Køkkener

Häcker er en tysk køkkenproducent, der laver moderne tyske køkkener, der lever op til de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og tysk køkken design.

Häcker er tysk køkken i topkvalitet

Navnet Häcker står for pålidelighed, innovation og kvalitet til rimelige priser.

Häckers succes skyldes først og fremmest den høje kvalitet af alle deres produkter. Deres kvalitetspolitik fokuserer på altid at sikre topkvalitet og konstant forbedring. Derudover fokuserer de på produktsikkerhed og gennemgår regelmæssigt ekstern overvågning fra TÜV Rheinland, der nøje kontrollerer deres produkter. Dette giver Häcker ret til at bære GS-symbolet for testet sikkerhed.

 - YouTube Please accept marketing-cookies to watch this video.

To serier - classic/ART og systemat/ART

Häcker har to forskellige serier. Den ene er classic/ART, der er et prisbevidst køkkenkoncept. Her kan du vælge i mellem en masse forskellige basisprodukter, som du kan sammensætte på kryds og tværs. Den anden er systemat/ART, der er et designorienteret køkkenkoncept. Her kan du lave et skræddersyet tysk luksus køkken, der kan laves helt specifikt til alle dine behov og krav.
 

Vi forhandler ikke kun Häcker, vi monterer også

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi ikke kun kvalitetskøkkener fra Häcker, vi kan også hjælpe med montering. Som helt unikt, sørger Häcker for at levere alt på én gang, så der ikke er ventetid på efterlevering. Det betyder, at du kan få dit drømmekøkken monteret og taget i brug hurtigst muligt.
 

Certificeret miljøneutral produktion

Vores køkkener fra Häcker har certifikat på en miljøneutral produktion.
 

Kontakt os

Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning.