Häcker kitchen. German made.

KØKKENER TIL PROJEKTSALG 

Häcker - Europas største producent af køkkener

Häcker er Europas største producent af køkkener, med en produktion på knap 1.500 køkkener om dagen. Gennem deres afdeling for projektbyggerier, er de samtdig en af de største leverandører til projektbyggerier i Europa.

Køkkencenteret CPH repræsenterer Häcker og vi har en projektleder her i Danmark, som er ansvarlig for levering til projektbyggerier. Bæredygtige køkkener

Häcker er førende inden for bæredygtige køkkener, og de har certifikat på en miljøneutral produktion. 

Dette omhandler ikke kun selve matererialerne der anvendes til køkkenerne, men alle dele af virksomheden, lige fra miljøvenlig emballage til varmeproduktionen som foregår ved hjælp af biomassekedler. 

Når du vælger at benytte Häcker køkkener til dine projekter, vælger du derfor også et bæredygtigt køkken til gavn for både klimaet og miljøet. 

Vil du vide mere om vores bæredygtige køkkener?

Få total designfrihed

Som arkitekt får du total designfrihed af køkkener.

Du har mulighed for at sammensætte køkkener efter eget ønske, hvad end det omhandler låger/fronter, materialer, farvekombinationer, SMART-funktioner osv. 

Vi leverer naturligvis tegninger af de køkkener I ønsker opstillet. Med Häcker som producent, er leveringssikkerheden i top.

Køkkener i høj kvalitet

 Häcker laver moderne og langtidsholdbare køkkener i høj kvalitet, smukke designs samt intelligente løsninger og SMART-funktioner.

MERE om kvalitet her.

Vi forhandler Häckers tre produktlinjer:

classic/ART

systemat/ART

concept130

Blaupunkt hvidevarer

Udover at forhandle køkkener i høj kvalitet, forhandler vi naturligvis også hvidevarer i høj kvalitet. Blaupunkt indtænker teknologi, funktionalitet og design i alle deres hvidevarer. 

Blaupunkt tilbyder et stort udvalg af hvidevarer indenfor alle kategorier, såsom ovne, komfurer, køleskabe, opvaskemaskiner osv.

Blaupunkt kan tilføre integrerede løsninger, smukke designs og høj funktionalitet til dit næste byggeprojekt. 

Vil du vide mere om Blaupunkt?


Vores projektleder

Karsten Bjørn Nielsen er ansvarlig for vores projektbyggerier, og han kan med garanti også hjælpe dig med dit kommende projekt, uanset størrelsen. 

Hos Køkkencenteret CPH har vi et kæmpe sortiment af både køkkener og hvidevarer, så der er noget til enhver smag og enhver pris. 

Udover at vi supplerer med informationer, tegninger og certificering på produkterne så kan vi også tilbyde opsætning af køkkenerne. 

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.


Kontakt os

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Køkkencenteret CPH


Hos Køkkencenteret CPH glæder vi os til at blive din sparringspartner på køkkenfronten. Vi hjælper dig gerne med hvilke muligheder du har ift. dit projekt og en gennemgang af vores produktsortiment, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Telefon: 71 96 50 05
Email: info@kc-cph.dk

Åbningstid:
Tirsdag - fredag: 11.00-17.30
Lørdag: 11.00-14.00