Häcker kitchen. German made.

KATALOGER

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi tyske kvalitetskøkkener fra Häcker. De er kendt for at lave moderne køkkener der lever op til de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet og holdbarhed.

Vi har et kæmpe sortiment inden for deres produktlinjer; classic/ART, systemat/ART og concept130, så der er med garanti noget for enhver smag. 

Classic/ART

Classic/ART er for de prisbevidste, der ønsker et smukt, moderne og holdbart køkken med basisprodukter, der kan sammensættes på utallige måder. 

classic/ART består af køkkenprodukter, der bygger på den klassiske underskabshøjde på 72 cm, forskellige skabsdimensioner samt forskellige sokkelhøjder. Du kan altså sætte dit individuelle køkken sammen lige efter dine ønsker og behov.
 

Systemat/ART

Systemat/ART er for de designorienterede, der ønsker et unikt og skræddersyet luksuskøkken.

systemat/ART tillader en høj grad af designfrihed med et dynamisk og klart struktureret sortiment, hvor der er en række bredder, dybder og højder at vælge i mellem. Med et systemat/ART køkken får du alle dine drømme opfyldt, uden at gå på kompromis.
 

Concept130

Den nyeste produktlinje, concept130, gør det til en ren fornøjelse at opholde sig i køkkenet.

Fra nu af kan ekstraordinære køkkenidéer designes og skabes med et kreativt, multifunktionelt gittersystem – næsten uden grænser. Gittersystemet giver mulighed for at omdefinere køkkenplanlægningen med individuelle, fleksible designelementer - lige fra farve og form til teknisk implementering og udstyr.